Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Ajankohtaista

Koulutuspotilaita psykoterapiaan

 Nyt on mahdollisuus päästä nopeasti yksityiseen psykoterapiaan kelankustannuksia vastaalla hinnalla (40€ kerta). 

Lisätietoja

Meditaation perusteet alkaa lokakuussa

 Lokakuussa alkaa uusi meditaation peruskurssi. Meditaation perusteet ja käytännön tekniikat. Koulutus yksilöllistä ja sitoutumatonta.

Lisätietoa

Terapia Vuokon psykoterapia on integratiivista kognitiivista psykoterapiaa. Terapia Vuokon psykoterapian keskeisiä arvoja ovat potilaan tai asiakkaan ainutlaatuisuuden ja yksilöllisyyden kunnioittaminen sekä luottamuksellisuus ja yksityisyyden suoja. Lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet. Yksityisen toimijan asiakkaana et joudu yleisiin rekisterehin vaan tietosi pysyvät luottamuksellisina.

 

Intergratiivinen kognitiivinen psykoterapia perustuu perinteiseen kognitiiviseen psykoterapiaan, joka on tutkimuksissa todettu hyvin tehokkaaksi psykoterapian menetelmäksi jo useina vuosi kymmeninä suoritetuissa tutkimuksissa.

Kognitiivinen psykoterapia on kehittynyt 1960 -luvulta lähtien psykoterapian ja sen vaikuttavuuden tutkimuksen näkökulmista on kehitetty uusia mentelmiä, joiden tuloksellisuutta on myös mitattu käytännössä. Nykyään psykoterapian tutkimuksessa hyödynnetään uudemman aivotutkimuksen menetelmiä.

Terapia Vuokko hyödyntää luovasti kognitiivisen psykoterapian eri muotoja ja menetelmiä asiakaslähtöisesti kuunnellen.

Voit ottaa yhteyttä psykoterapiasta puhelimella 044 9512323

tai sähköpostilla studio(at)olen.to